Home » Vakantiethema's » Luxury

Luxury

Silverjet en Trendy.Travel : "Droomvakanties in stijl"

Bent u op zoek naar een luxe vakantie? Dan zit u goed bij Silverjet Vakanties. Zij selecteren het beste wat de wereld u te bieden heeft; voor u een aangename zekerheid. Silverjet biedt uitstekende luxe hotels, flexibele reisdata, gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en privétransfers ter plaatse.

Alle hotels, resorts en andere faciliteiten werden persoonlijk door Silverjet vakanties bezocht, gecheckt en geselecteerd. De beschrijvingen uit het aanbod zijn ervaringen 'uit de eerste hand', opgetekend door het team van Silverjet Vakanties. De reizen worden vrijwel uitsluitend met lijndienstmaatschappijen uitgevoerd, met vaste vertrek- en aankomsttijden en altijd rekening houdend met persoonlijke voorkeur qua reisduur. Waarbij geen wens te ver gaat, Silverjet regelt samen met de specialisten van Trendy.Travel vlekkeloos iedere reis op maat! 

De service van Silverjet Vakanties gaat ver: cliënten genieten al bij vertrek van privileges, zoals het comfort om gebruik te kunnen maken van de Loungefaciliteiten op Schiphol, Düsseldorf Airport en Brussel Airport, alsmede de inbegrepen privétransfers bij aankomst op en vertrek vanuit uw vakantiebestemming. Tevens bieden zij Schiphol Valet Parking en Excellence Parking aan en bij boeking van een exclusieve Royal of Presidential Suite (of gelijkwaardig) is een transfer tussen uw woning en de diverse luchthavens in Nederland inbegrepen. Reserveert u een ander type kamer dan kunt u deze service uiteraard bijboeken.

Reizen met Silverjet Vakanties en laten verzorgen door de specialist van Trendy.Travel: een onvergetelijk hoogtepunt voor de waarachtige levensgenieter.