Home » Over Trendytravel

Over Trendy.Travel

De manieren en wensen om een vakantie te beleven zijn constant in  beweging . Een vakantie moet iets toevoegen aan je levenservaring, Of het nu gaat om een zon, zee, strand en relaxvakantie of om een (ver) avontuur. Het moet iets speciaals zijn wat je samen wilt beleven met je reisgezelschap maar ook wilt delen met je familie en vrienden die dit volgen.

Met Trendy.Travel willen we speciale reisbelevenissen delen, van een bijzondere accommodatie, een unieke bestemming of bijvoorbeeld een aparte rondreis.     

Er spelen nog andere zaken : hoe doen we dat zonder ons klimaat verder te beschadigen ?  Wat is het gevolg van onze footprints ? Hoe kunnen we daar een positieve drive aan geven ?  Ook deze items komen aan bod op Trendy.travel  om jou vakantie inspiratie te bieden waarbij  jij  een vakantie vindt die bij jou (verwachtingen) past. 

Mijn naam is Egbert Jonker en heb 33 jaar professionele reiservaring. Werkzaam geweest bij onder andere TUI, Thomas Cook en de ANWB. De laatste 20 jaar als zelfstandige (franchise) ondernemer. Wil jij ook een bijzondere vakantie die wat toevoegt aan je levenservaring ? Neem contact met mij op, laat weten wat jij wilt beleven en dan help ik je graag met het vinden van een passende Trendy.travel-experience.        


Welke vakanties kan ik laten verzorgen door Travelshop@ReisburoApollo, het reisbureau van Trendy.Travel ?

Een deel van de vakanties die je op Trendy.Travel tegenkomt, zijn van verschillende reisorganisaties waar wij een overeenkomst mee hebben en de vakanties voor kunnen verzorgen. We noemen als voorbeelden:

TUI (allround)
Thomas Cook (allround)
De Jong Intra (allround)
Kras/OAD (allround)

Isropa (kleinschalig, authentiek)
Silverjet (luxe vakanties)
Untamed Travel (maatwerk in hogere segment)
NRV/FOX (rondreizen)
YAXA (Op maat privé rondreizen)
Booking.com (accommodaties)
Agoda (accommodaties-alleen online)
Expedia (accommodaties+vluchten)